Enquête
Hoi!

Ik ben bezig met het maken van een online omgeving (geen programma) met allerhande juridische en privacy vraagstukken waar online ondernemers mee te maken kunnen krijgen. Op een enthousiaste en begrijpelijke manier komen deze onderwerpen aan bod met verschillende hand-outs en modellen. Ik ga telkens nieuwe content toevoegen, en laat de inhoud organisch groeien aan de hand van ontwikkelingen en vragen die er leven onder online ondernemers.

En daarvoor ben ik op zoek naar vragen die jij hebt als ondernemer. Ook ben ik nieuwsgierig wat jij al geregeld hebt en hoe. En wat je nog wilt gaan regelen en wat je ervan weerhoudt om dat te regelen. Dus superfijn als je mijn enquête wilt invullen!

Ik gebruik je e-mailadres om je te mailen als ik vragen heb over de antwoorden die je hebt gegeven en om je te informeren over de beantwoording van de juridische en privacy vragen die je hebt. De nieuwsbrief ontvang je alleen als je je daarvoor aanmeldt. Meer informatie kan je vinden in de privacyverklaring op mijn website.

Groetjes
Josine
Ik zou het zeer op prijs stellen als je deze enquête onder de aandacht van andere ondernemers kan brengen. Alvast bedankt!

Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp