De groene jurist

eerlijk zaken doen met respect voor de relatie én je bedrijf beschermen

 

De groene huisjurist

Vind je juridische zaken saai en kost het je vooral negatieve energie? Heb je niet echt een idee wat het ondernemerschap juridisch allemaal met zich meebrengt? Steek je je kop in het zand waar het juridische zaken betreft? Laat je geld en andere dingen liggen, omdat je geen zin hebt in het conflict? Doe je zaken vanuit vertrouwen zonder heldere afspraken vast te leggen?

Herkenbaar?

Struisvogelpolitiek werkt bij sommige zaken, maar niet bij het juridische. De wettelijke kaders zijn er, hoe hard je ook je best doet om iets anders te manifesteren.

Ik vind het wel leuk en krijg er energie van! Ik wil hierin graag iets voor jou betekenen en jou ondersteunen in het juridisch beschermen van wat voor jou belangrijk is. En dat doe ik op verschillende manieren, zodat er altijd wel een manier is die bij jou past.

Als de groene huisjurist geef ik juridisch advies aan ondernemers die de relatie met de ander belangrijk vinden. En goed willen zorgen voor werknemers, zakenpartners, klanten en jezelf. Duurzaam, eerlijk en praktisch. Dat is waarin ik geloof.

Ik maak graag kennis met jou!

Mijn diensten

k

Wat doe jij allemaal?

Mijn doel is om (juridische) problemen waar mogelijk te voorkomen of te beperken. Dat kan vooraf het beste. Daarom ben ik bewust een generalist en ben ik onder meer thuis in het contractenrecht, IE-rechten, privacyrecht, arbeidsrecht en huurrecht. Eigenlijk voor alles waarmee je als ondernemer te maken krijgt.

Wat is jouw aanpak?

Mijn benadering is persoonlijk. Ik wil mijn klanten kennen en ik stem mijn aanpak op hen af. Ik kom op voor jou belangen, maar verlies daarbij niet de gerechtvaardigde belangen van de andere partij uit het oog. Rekening houden met de ander is de beste manier om snel een akkoord te krijgen op een overeenkomst of om een conflict op te lossen. 

g

Wie zijn jouw klanten?

Mijn klanten zijn veelal MKB-bedrijven (van online ondernemers tot appbouwers, van financiële dienstverlening tot designers) en welzijn- en zorginstellingen. Sommige hebben een eenmanszaak zonder personeel, andere organisaties zijn groot en hebben tientallen medewerkers in dienst. 

Uurtje factuurtje

Je kunt mijn juridische diensten afnemen tegen mijn uurtarief. Je betaalt maandelijks achteraf de bestede uren. Voor sommige diensten kan je ook kiezen voor een vaste prijs.

Abonnement

Daarnaast kan je een abonnement afsluiten. Ik ben dan jouw (onzichtbare) huisjurist. Je kunt kiezen uit een basisabonnement of een volledig ontzorgd abonnement.

TACT Online

In mijn online omgeving kan je allerlei informatie en modellen vinden, die je als ondernemer nodig hebt. Het is belangrijk om als ondernemer op de hoogte te zijn van de juridische aspecten van het ondernemerschap. 

Wie is Josine?

TACT Legal & Privacy is in 2009 (fulltime sinds 2017) opgericht door Josine van der Brug, een bevlogen juriste, ondernemer in hart en nieren, enthousiaste docente, sinds kort getrouwd met Jochen, moeder van 4 prachtige kinderen (Teun, Gijs, Eva en Bram).

Volgens haar verdient elke ondernemer, groot én klein, een betrokken én betaalbare huisjurist. Een jurist die meedenkt met de ondernemer en diens wensen en vragen vertaalt naar de juiste juridische context. 

Josine is tevens founder van de We4U app, medeoprichter van Coöperatie de dataverbinders U.A. en raad van toezicht lid.


Warning: strpos(): Empty needle in /home/customer/www/tactlegal.nl/public_html/wp-content/plugins/optimole-wp/inc/manager.php on line 546

Warning: strpos(): Empty needle in /home/customer/www/tactlegal.nl/public_html/wp-content/plugins/optimole-wp/inc/manager.php on line 546