Juridische vraag

Juridische vraag?

Heb je een vraag als ondernemer? Stel deze dan tijdelijk gratis aan onze helpdesk. Binnen twee weken krijg je antwoord van ons.

Spoed? Neem dan op een andere manier contact met ons op!

Ons aanbod ziet niet op het beoordelen of opstellen van contracten en andere documenten, het behandelen van dossiers en het beantwoorden van specialistische vragen.

Uit onze privacyverklaring:

Website

Persoonsgegevens

Als u onze website bezoekt, dan verwerken we in principe alleen persoonsgegevens van u als u uw gegevens zelf actief achterlaat op onze website, bijvoorbeeld door het invullen van een formulier.

Voor- en achternaam
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
E-mailadres
Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt

Doelen

Wij verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Contact opnemen of iets doen overeenkomstig het ingevulde formulier (gerechtvaardigd belang)
Informeren over aan het ingevulde formulier gerelateerde diensten (gerechtvaardigd belang)

Gerechtvaardigd belang

Indien u ons benadert via een formulier op onze de website, dan hebben wij uw persoonsgegevens nodig om te kunnen reageren. Wij zullen uw gegevens gebruiken op een wijze die passend is bij het ingevulde formulier. Indien passend bij het ingevulde formulier, kunnen we u een beperkt aantal e-mails sturen betreffende een of twee daaraan gerelateerde diensten. Wij willen onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom informeren wij u over maximaal één of twee andere diensten (gratis of tegen betaling) die gerelateerd zijn aan het ingevulde formulier. Wij zullen u echter nooit ongevraagd onze nieuwsbrief toesturen of e-mails uit een andere funnel. U kunt zich altijd uitschrijven uit de lijst ‘bestelling bij TACT Online’.  

Bewaartermijn

Indien u contact heeft opgenomen via onze website bewaren wij uw gegevens niet langer dan noodzakelijk gezien het door u ingevulde formulier. Stelt u ons een juridische vraag, dan bewaren we uw gegevens gedurende vijf jaar in ons archief.

Onze privacyverklaring vind je hier