Masterclass verplichtingen

Gratis masterclass

Verplichtingen voor ondernemers

Als ondernemer heb je met veel verschillende wetten te maken. En ik ken weinig ondernemers die deze wetten ook nalezen op mogelijke verplichtingen. Ik begrijp dat wel, want je hebt al zoveel om je mee bezig te houden en je schaarse tijd aan te besteden. 

Maar toch is het een risico, want er worden echt wettelijke eisen gesteld aan je communicatie, je facturen en je algemene voorwaarden. En als je niet op de hoogte bent van deze eisen, dan kan het dus zomaar zijn dat je er niet aan voldoet. En dat kan een keer vervelend uitpakken.     

Zonde, want aan de meeste eisen kan je best makkelijk voldoen als je ze maar weet. En dat kan je voor jezelf realiseren door het volgen van onze masterclass ‘verplichtingen voor jou als ondernemer’. Meld je nu hieronder aan!    

In deze masterclass laten we de verplichtingen de revue passeren. Omdat we het belangrijk vinden dat je er echt even voor gaat zitten, zenden we de masterclass op een vast moment uit. Reserveer ongeveer 2 uur de tijd voor de masterclass en voor jezelf om na afloop direct wat kleine dingetjes aan te passen. Voor iedereen die een extra steuntje in de rug nodig heeft, hebben we iets leuks bedacht! Wat dat is laten we nog even een verrassing zijn, dus hou onze mails in de gaten!

Tot binnenkort!

Uit onze privacyverklaring:

E-books, webinars en andere diensten die we gratis aanbieden

Persoonsgegevens
Wanneer u bij ons een e-book besteld of zich aanmeldt voor een webinar of voor een andere dienst die we gratis aanbieden, dan kunnen we de volgende persoonsgegevens verwerken:
• Voor- en achternaam
• E-mailadres

Doelen
Wij verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
• Uitvoering geven aan de gevraagde dienst die we gratis aanbieden (gerechtvaardigd belang)
• Informeren over aan de bestelde dienst gerelateerde diensten (gerechtvaardigd belang)

Gerechtvaardigd belang
Indien u bij ons een dienst besteld die wij gratis aanbieden, dan sturen we u een beperkt aantal e-mails betreffende de bestelde dienst en maximaal een of twee daaraan gerelateerde diensten. Wij bepalen vooraf hoeveel e-mails we gaan versturen en vermelden dat in de e-mails en op het formulier. Allereerst hebben we uw persoonsgegevens nodig om
u de bestelde dienst te kunnen toesturen en of u daarover nader te informeren. Daarnaast willen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom informeren wij u over maximaal één of twee andere diensten (gratis of tegen betaling) die gerelateerd zijn aan de bestelde dienst. Wij zullen u echter nooit ongevraagd onze nieuwsbrief toesturen of e-mails uit een andere funnel. U kunt zich altijd uitschrijven uit de lijst ‘bestelling bij TACT Online’.

Bewaartermijn
Wij bewaren uw gegevens maximaal één maand.

Onze privacyverklaring vind je hier

Josine’s visie

Al vanaf de eerste dag dat ik organisaties adviseer, vertel ik mijn klanten dat ze ook zelf dingen kunnen doen, maar dat ze moeten weten waar op te letten. Wat handig is om te doen, wat ze beter kunnen laten, en wanneer het slim is om toch even met mij te bellen. 

Waarom? 

Omdat het goed is om als ondernemer te begrijpen wat de juridisch aspecten zijn van je bedrijf. En daarvoor hoef je niet de wet te lezen. Wat wel nodig is? Doen wat je zelf kan doen, zodat je het ook zelf begrijpt. Want dan is de kans dat er iets misgaat minder groot. En wie wil dat nou niet?