Selecteer een pagina

Over ons

Josine van der Brug

TACT Legal & Privacy is in 2009 (fulltime sinds 2017) opgericht door Josine van der Brug, een bevlogen juriste, ondernemer in hart en nieren, enthousiaste docente, sinds kort getrouwd met Jochen, moeder van 4 prachtige kinderen (Teun, Gijs, Eva en Bram).

Volgens haar verdient elke ondernemer, groot én klein, een betrokken én betaalbare huisjurist. Een jurist die meedenkt met de ondernemer en diens wensen en vragen vertaalt naar de juiste juridische context. 

Josine is tevens founder van de We4U app, medeoprichter van Coöperatie de dataverbinders U.A. en raad van toezicht lid.

Frits van der Brug

Frits van der Brug is de vader van Josine en heeft jarenlang een eigen advocatenpraktijk gehad in Utrecht een de Rembrandtkade. Hij adviseerde onder meer ondernemers op het gebied van contracten, algemene voorwaarden, samenwerkingen, huurrecht en geschillen. Ook was hij een geregistreerd mediator. Frits is nu gepensioneerd.

Bij TACT Legal & Privacy helpt Frits op de achtergrond mee bij het opstellen van contracten, huurrechtzaken en geschillen.

Frits is getrouwd met Mieke en samen hebben ze vier dochters (samengesteld gezin). Frits heeft nu iedereen uit huis is op zolder een eigen kamer waar hij een modelspoor aan het bouwen is. Daarnaast rijdt hij twee keer per week op een busje als vrijwilliger en is hij actief voor maatschappelijke organisaties in Utrecht. En uiteraard past hij regelmatig op een van zijn elf (bijna twaalf) kleinkinderen.

 

emma brouwers

Emma Brouwers studeert Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij is bezig met haar master ondernemingsrecht. 

Bij TACT Legal & Privacy adviseert zij klanten over overeenkomsten,  samenwerkingen, algemene voorwaarden en privacy.

 

Sebas schuringa

Sebas Schuringa studeert informatiebeveiliging in Den Haag. 

Bij TACT Legal & Privacy adviseert hij klanten over informatiebeveiliging en security.