Wachtlijst TACT Online

TACT Legal Online

De ‘onzichtbare’ jurist voor de tactische ondernemer 

Laten we eerlijk zijn …

Als ondernemer wil je je liever niet zelf verdiepen in de juridische aspecten die horen bij het ondernemerschap. En je weet ook eigenlijk niet wat het juridische allemaal omvat. In ieder geval moet je iets met algemene voorwaarden en privacy, maar verder? Je weet het niet zeker. Een jurist inhuren die het allemaal van je overneemt, klinkt misschien wel verleidelijk, maar is ook erg duur.

En wat krijg je er eigenlijk voor terug?

Niet zo veel hoor... alleen maar bescherming van je bedrijf voor jou en je klanten

Door lid te worden van TACT Legal Online …

krijg je toegang tot onze kennis, documenten en juristen die jou als ondernemer ondersteunen en adviseren bij de juridische kanten van het ondernemerschap.

Je bedrijf is waardevol en dus het beschermen waard

INHOUD LIDMAATSCHAP TACT LEGAL & PRIVACY ONLINE

Helpdesk

Onze helpdesk is 24/7 bereikbaar via de e-mail. Op werkdagen gaan onze juristen aan de slag om al jouw vragen te beantwoorden, feedback te geven op door jou opgestelde documenten of een eerste advies te geven over een bepaalde situatie of contract. Dat doen we schriftelijk of in een video. En als wij dat nodig achten, nemen we uiteraard telefonisch contact met je op. Wij reageren zodanig dat je er zelf verder mee kan. De helpdesk neemt geen contact op met wederpartijen, stelt geen documenten op, behandelt geen dossiers en procedeert niet. 

Templates

In de online omgeving zijn documenten beschikbaar die je kunt gebruiken en die soms zijn voorzien van opmerkingen in de zijlijn. Je zult deze uiteraard moeten aanpassen naar je eigen situatie. Vervolgens kan de opgestelde versie insturen bij de helpdesk om feedback te krijgen. Heb je een document nodig en is deze nog niet beschikbaar, dan kan je een aanvraag indienen bij onze helpdesk. Als het document – naar onze inschatting – ook bruikbaar en relevant is voor de andere leden, dan stellen wij dit document voor jou op zonder daarvoor extra kosten te rekenen. Daarna herschrijven we – zo nodig – het document en zetten we deze in de online omgeving.

Advies

Er zijn situaties denkbaar waarin jij contact wil met een jurist. Omdat het gaat om  maatwerk. Omdat het gaat om de behandeling van een dossier. Omdat je moet of wil gaan procederen. Omdat je wilt dat een jurist namens  jou reageert en alles uit handen neemt. 

In dat geval kan je gebruik maken van 1-op-1 advies en maatwerk tegen een gereduceerd tarief. Een eerste gesprek is altijd zonder kosten. En soms is alleen even sparren voldoende. We gaan hier uit van het fair use principe. Vanuit ons betekent dat we waar mogelijk zoveel mogelijk onder de helpdesk en de templateservice zullen laten vallen.  Vanuit jou betekent dat je begrijpt dat niet alles onder de helpdesk en de templates kan vallen en dat sommige diensten aanvullend in rekening worden gebracht. Alleen dan kunnen wij TACT Legal Online betaalbaar houden. 

Informatie

In de online omgeving staan uitlegvideo’s (tevens als tekst- en audiofile) over uiteenlopende juridische onderwerpen, zoals contracten, samenwerkingen, bescherming persoonsgegevens, auteursrecht, aansprakelijkheid, verzekeringen, belastingen, arbeidsrecht en dergelijke. De inhoud zal groeien door de vragen die jij als ondernemer stelt aan onze helpdesk. Kan je het antwoord op jouw vraag  niet vinden, neem dan contact op met onze helpdesk.

Masterclasses

Onze juristen verzorgen regelmatig presentaties. Deze presentaties nemen we daarna op en komen als masterclass beschikbaar in de online omgeving. Als er een specifiek onderwerp is waarover jij als ondernemer graag meer zou willen weten, dan kan je onze helpdesk daarover mailen en wellicht wordt dat dan een nieuwe masterclass. 

Checklists en instructies

Alhoewel wij juristen terughoudend zijn met checklists –  het recht laat zich niet altijd makkelijk vatten in lijstjes en overzichten – willen wij graag tegemoet komen aan de behoeftes die wij ervaren bij onze klanten. Waar mogelijk zullen wij checklists opstellen en in de online omgeving zetten. Als jij behoefte hebt aan een bepaalde checklist, stuur dan een bericht naar onze helpdesk en we gaan onderzoeken wat we daarmee kunnen doen. Ook stellen wij instructies op voor bijvoorbeeld het privacy vriendelijk instellen van YouTube en Facebook en het installeren van je cookieplug-in op je website. 

Cursussen

Met onze cursussen willen we je op een praktische manier begeleiden bij het juridisch op orde krijgen van je onderneming of je de mogelijkheid geven om wat verder de diepte in te gaan op een bepaald onderwerp. Een cursus kan bijvoorbeeld bestaan uit een e-mailreeks of een combinatie van masterclasses en documenten. Als je over een bepaald onderwerp meer zou willen weten, dan kan je een verzoek daartoe indienen bij onze helpdesk. Wij gaan dan bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Verwerkers en zo

Jij als ondernemer maakt gebruik van diensten van andere bedrijven. Ook van grotere bedrijven, die dan  vaak tevens verwerker van jou zijn, zoals ActiveCampaign, Canva en MoneyMonk. Net als veel andere ondernemers. Het lezen van die contracten, algemene voorwaarden en verwerkersovereenkomsten nemen wij uit handen. Wij beoordelen deze documenten en schrijven een leesbaar advies, zodat je weet wat je afspreekt. Kom je een bepaalde leverancier niet tegen in het overzicht, dan kan je een aanvraag indienen bij onze helpdesk. Als de beoordeling – naar onze inschatting – ook bruikbaar en relevant is voor de andere leden, dan schrijven wij een advies en zetten deze in de online omgeving.

Actualiteiten

Wij zorgen ervoor dat wij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen. Wij zorgen dat de informatie in onze online omgeving actueel en up-to-date is. Als een bepaalde wijziging van wet- en regelgeving van groot belang is voor jou als ondernemer, dan sturen we je een e-mail toe met uitleg over de wijziging.

Ook informeren we je over aanpassingen in de templates die wij beschikbaar stellen. Een aanpassing in een template kan immers betekenen dat jij iets moet aanpassen in de documenten die jij gebruikt.

Abonnementsprijzen

1 jaar

€ 1.164 per jaar
€ 97
Per maand

  •  

Kwartaalbetaling
Prijs ex btw

2 jaar

€ 924 per jaar
€ 77
Per maand

  •  

Kwartaalbetaling
Prijs ex btw

3 jaar

€ 684 per jaar
€ 57
Per maand

  •  

Kwartaalbetaling
Prijs ex btw
Binnenkort start de eerste aanmeldronde!

Geef je nu op voor onze wachtlijst. Wij informeren je wanneer de aanmelding start, zodat jij er als eerste bij kan zijn.

De eerste 100 leden krijgen een cadeau van ons: algemene voorwaarden op maat (en op maat betekent ook echt op maat en dus speciaal voor jou gemaakt).